Sinustako aikuisurheilija?

Sinä vuonna kun täytät 35 vuotta, voit osallistua jälleen "ikäkausikilpailuihin"! Aikuisurheilu on siis 35-vuotiaiden ja sitä vanhempien urheilua, ikäsarjoja on viiden vuoden välein niin pitkälle kuin käytännössä on mahdollista.

Aikuisurheilupuolelle voit siirtyä sujuvasti yleisen sarjan puolelta tai voit aloittaa yleisurheilun niinsanotusti pystymetsästä, ilman aikaisempaa yleisurheilutaustaa. Joku taas on jo vuosia sitten lopettanut oman uransa ja myöhemmin iskee kipinä kokeilla vanhaa tuttua lajia aikuispuolella.

Voit harjoitella tavoitteellisesti tai sitten liikut ja kilpailet ilman suuria tavoitteita omaksi iloksesi. Ja sinänsä mikään ei estä aikuisiakaan osallistumasta yleisen sarjan kilpailuihin, jos niin haluaa ja kunto näyttää riittävän nuorempien "kiusaamiseen".

Aikuisyleisurheilussa on monentasoisia kilpailuja tarjolla aina MM-kisoihin saakka. Lajit ovat käytännössä samat kuin yleisessä sarjassa, eroja on välineiden painoissa ja mitoissa ja vanhemmissa ikäsarjoissa myös juoksumatkoissa.

Kenttä-Veikoissa on pienehkö aikuisten porukka, joista osa kilpailee aktiivisesti. Juoksulajeissa on viime vuosina tullut menestystä Jukka Ollikaisen johdolla, mutta muiden lajien puolella onkin ollut hiljaisempaa.

Jos kiinnostuit, niin tervetuloa mukavaan ja rentoon porukkaan. Mukaan mahtuu varmasti, tärkeintä on liikunnan ilo! Lisää tietoa aikuisurheilusta saat Suomen aikuisurheiluliiton nettisivuilta tai Juha Hytöseltä, p. 050 525 6120, juha.hytonen@varkaus.fi

Aikuisten vuorot

Aikuisurheilijat jotka ovat seuran jäseniä ja maksaneet 90€ suuruisen urheilijamaksun ja jäsenmaksun, voivat käyttää seuran vuoroja liikuntatalolla päivittäin jos tilaa on(ryhmät etusijalla).

Vuorojen ajankohdat: Huomio että vuoro voi olla peruttu jos ei ole tiedossa ketään tulijoita !

ma-pe 15.30 - 17.00
la 12.00 - 14.00
su 12.00 - 14.00

 

VarkausPuolikas_logo.jpgyleisurheilukoulu.jpg juoksukoulu.jpg kunniakierros.jpg 

Yhteistyössä

   SE_Color_WebLogo_RGB.jpg    OP_Pohjois-Savo_4v_oikea.jpeg