LOMAKKEET

Kaikki kauden laskut on tehtävä ennen lokakuun loppua, jotta ne saadaan mukaan oikeaan tilinpäätökseen. Edellisen kauden laskuja ei makseta enää uuden kauden puolella! Uusi kausi alkaa aina 1.11. Laskujen palautus puheenjohtajalle tai seuran postiosoitteeseen.

Ohjaajapalkkiolomakkeita Jukka Ollikaiselta tai puheenjohtajalta.

Sähköinen matkalasku
Käytä tätä, jos täytät Excelissä


Tulostettava matkalasku
Käytä tätä, jos täytät kynällä


Monimatkalasku
Käytä tätä, jos teet matkalaskua TOISTUVISTA USEISTA SAMANLAISISTA MATKOISTA, ei kisareissukäyttöön!


Korvaukset ja palkkiot
Seuran maksamat palkkiot ja korvaukset, jotka johtokunta vahvistaa vuosittain. Päivitetty 21.3.2024 ja johtokunnan hyväksymä kaudelle 2024. 

URHEILIJAN OHJEET

Yleisiä pelisääntöjä ja ohjeita Kenttä-Veikkojen urheilijoille

Harjoittelu: Pääsääntöisesti harjoittelu tapahtuu oman ikäluokan harjoitusryhmässä. Tällöin ryhmämaksuun sisältyy harjoitustilan vuokrat, välineet ja ohjaus. Ryhmään kuulumattomien kanssa sovitaan erikseen tilojen ja välineiden käytöstä. 

Lisenssi:  Ryhmämaksuun kuuluu lisenssi, jonka seura hankkii. Se on pakollinen virallisissa kilpailuissa. Sisältää myös vakuutuksen, siksi se hankitaan jokaiselle riippumatta siitä, kilpaileeko. Ryhmään kuulumattomat ilmoittavat seuralle kilpailevansa kyseisellä kaudella ja maksavat jäsenmaksun. Seura hankkii lisenssin. Jos lisenssillä on kiire, soita rahastonhoitajalle tai puheenjohtajalle! 

Jäsenmaksu:  Seurassa urheilevien on kuuluttava seuraan. Järkevintä on maksaa perhejäsenmaksu, jolloin koko perhe on jäseniä. Tämä siksi, että joitakin toimintoja/tarjouksia on suunnattu vain jäsenille. 

Seuran asut:  Toivotaan kaikkien käyttävän kilpailuissa seuran asuja, jolloin erotumme "joukkueena" muista. Yli 15v urheilijasopimuksessa on myös velvoite käyttää virallista kilpailuasua aluemestaruus- ja SM-kisoissa. Seuran virallisiin asuihin ei saa ottaa/myydä omia mainoksia. 

Leirit:  Yleisesti piiri- ja alueleireille haetaan syksyllä. Mahdollista päästä myös yksittäiselle leirille kauden aikana. Seura tukee leirimaksuissa niin, että toimintakaudella 15 v. sarjassa kilpailevat ja nuoremmat saavat puolet leirimaksusta. Yli 16v hyvitetään urheilijasopimuksen kertymien perusteella. Maksa itse leirimaksu ja hae tukea seuralta. Ilmoita valmennuspäällikölle leirille osallistumisestasi! Häneltä voit myös kysellä yhteiskyydeistä. 

Kilpailut:  Kilpailu on "parasta harjoitusta", joten kilpailkaa paljon. Kaikki viralliset kilpailut löytyy kilpailukalenteri.fi sivustolta.

Seura ilmoittaa/maksaa: SM-kilpailut, aluemestaruus- ja piirinmestaruuskisat ja seuraottelut. Selvennyksenä alle 16v piirinmestaruuskisoista puhutaan monesti sisulisäkisoina. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran kautta. Alle 16v harjoituksissa jaetuilla ilmoittautumislapuilla, jotka tulee palauttaa palautuspäivään mennessä. Jälki-ilmoittautumiset (myös lisämaksun) jokainen hoitaa itse. Yli 16v ilmoittavat jollakin viestimellä lajinsa valmennuspäällikölle ajoissa.

Pm/sisulisä-kisat: halli, maasto, 2xottelu, huipentuma, viesti
Aluemestaruus: halli, maantiejuoksu, maasto, ottelu, kenttälajit, viesti
Joukkue: Seuracup 2xaluekisat+finaali, Wikärit, Maakuntaviesti
SM: halli, maantiejuoksu, maasto, ottelu, kenttälajit, viesti, maajoukkue-edustukset
Urheilija ilmoittaa/maksaa: Kaikki muut kuin edellä luetellut kisat. Seuran omat kisat pääsääntöisesti maksuttomia seuran urheilijoille.

Matkat:  Varkauden ulkopuolelle tehtävät kilpailumatkat ja leirit, joihin osallistuminen määritelty seuran korvattaviksi ja jos ei ole seuran järjestämää YHTEISKULJETUSTA esim. bussilla.

JAKOSÄÄNTÖ: Jos em. matkoissa on käytetty useita autoja, kmkorvaus = (urheilijoiden lukumäärä)/4 x 0,23 €/km. Jos osallistujia on vähemmän kuin autollinen tms., puheenjohtaja hyväksyy tapauskohtaisesti.

Muista tehdä matkalasku seuralle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ennen kauden päättymistä 31.10. Kannattaa suosia/kysellä kimppakyytejä kaikilla matkoilla!

Urheilijasopimus:  Yli 16- vuotiaat voivat tehdä seuran kanssa urheilijasopimuksen. Sitoutuessaan sopimuksen ehtoihin saa erilaisia tukia esim. leirityksiin ja bonuksia menestyksen mukaan.

 

 

 

 

LUE LISÄÄ

VarkausPuolikas_logo.jpgyleisurheilukoulu.jpg juoksukoulu.jpg kunniakierros.jpg 

Yhteistyössä

   SE_Color_WebLogo_RGB.jpg    OP_Pohjois-Savo_4v_oikea.jpeg