Kunniakierros 6.6.2018

06.06.2018 19:00:00

Tule mukaan kuntoilemaan Kenttä-Veikkojen Kunniakierros-tapahtumaan Varkauden keskuskentälle 6.6.2018 huom. klo 19.00. Numeroiden jako joukkueille alkaa klo 18. Mukavassa porukassa tunnin mittainen kuntoilu huoltaa kehoa ja mieltä sekä tukee paikallisten nuorten yleisurheiluharrastusta. Osallistumalla autat Varkauden Kenttä-Veikkoja toteuttamaan arvokasta liikuntakasvatustyötä ja järjestämään liikunnallista toimintaa lapsille ja nuorille!

Voit olla mukana tapahtumassa kolmella tavalla; osallistujana, tukijana tai yritysten väliseen haastekilpailuun osallistujana. Osallistuja kerää yksityisiä tai yritys tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakierrokseen osallistumisesta joko kierros- tai/ja kertamaksuna, minimi laskutettava summa on 15 €. Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee, juoksee, hölkkää tai vaikkapa sauvakävelee itselleen sopivalta tuntuvan matkan urheilukentällä. Jos et itse halua tai pääse liikkumaan Kunniakierros-tapahtumaan, voit olla tukija.

Oheistapahtumana järjestetään paikallisten yritysten ja yhteisöjen välinen haastekilpailu, jossa nelihenkisen joukkueen jäsenten kiertämät kierrokset lasketaan yhteen. Kolme parasta joukkuetta palkitaan! Osallistumismaksu on 80 €/joukkue. Voit ilmoittautua paikan päällä tai ilmoittaa joukkueesi sähköpostilla varkaudenkenttaveikot@gmail.com Kerää siis kasaan vaikkapa yrityksesi kahvipöydän ympäriltä joukkue ja lähde mukaan liikkumaan päivän liikunta-annoksesi paikallisen urheiluseuran Kunniakierrokselle ja samalla tukemaan tärkeää seuratyötä!

VarkausPuolikas_logo.jpgyleisurheilukoulu.jpg juoksukoulu.jpg kunniakierros.jpg 

Yhteistyössä

   SE_Color_WebLogo_RGB.jpg    OP_Pohjois-Savo_4v_oikea.jpeg