Kunniakierros 2022

09.05.2022 00:00:00

Kenttä-Veikkojen Kunniakierros liikuntatapahtuma Varkauden Keskuskentällä keskiviikkona 1.6.2022 klo 17.30 alkaen.

Kunniakierros on suomalaisen urheilutoiminnan suurin hyväntekeväisyyskampanja, jolla Suomen Urheiluliitto ja paikalliset yleisurheiluseurat keräävät varoja toimintansa ja nuorisourheilun tukemiseen ympäri Suomea. Nyt sinulla on oiva tilaisuus olla mukana Kunniakierros-tapahtumassa. Osallistumalla autat Varkauden Kenttä-Veikkoja toteuttamaan arvokasta liikuntakasvatustyötä ja järjestämään liikunnallista toimintaa paikkakuntasi lapsille ja nuorille!

Tule mukaan kuntoilemaan Kenttä-Veikkojen Kunniakierros-tapahtumaan. Mukavassa porukassa tunnin mittainen kuntoilu huoltaa kehoa ja mieltä sekä tukee paikallisten nuorten yleisurheiluharrastusta.

Voit olla mukana tapahtumassa kolmella tavalla; osallistujana, tukijana tai yritysten väliseen haastekilpailuun osallistujana. Osallistuja kerää yksityisiä tai yritys tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakierrokseen osallistumisesta joko kierros- tai/ja kertamaksuna, minimi laskutettava summa on 15 €. Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee, juoksee, hölkkää tai vaikkapa sauvakävelee itselleen sopivalta tuntuvan matkan urheilukentällä.

Palkitsemme kaikki yli 300 euroa keränneet.

Kiitos, kun tuet seuratyötä!

VarkausPuolikas_logo.jpgyleisurheilukoulu.jpg juoksukoulu.jpg kunniakierros.jpg 

Yhteistyössä

   SE_Color_WebLogo_RGB.jpg    OP_Pohjois-Savo_4v_oikea.jpeg