Kunniakierros 2024

27.05.2024 00:00:00

Varkauden Kenttä-Veikkojen Kunniakierrostapahtuma 3.6.2024 klo 17.30 keskuskentällä

Kunniakierros on suomalaisen urheilutoiminnan suurin hyväntekeväisyyskampanja, jolla Suomen Urheiluliitto ja paikalliset yleisurheiluseurat keräävät varoja toimintansa ja nuorisourheilun tukemiseen ympäri Suomea. Nyt sinulla on oiva tilaisuus olla mukana Kunniakierros-tapahtumassa. Osallistumalla autat Varkauden Kenttä-Veikkoja toteuttamaan arvokasta liikuntakasvatustyötä ja järjestämään liikunnallista toimintaa paikkakuntasi lapsille ja nuorille!

Tule mukaan kuntoilemaan Kenttä-Veikkojen Kunniakierros-tapahtumaan. Mukavassa porukassa tunnin mittainen kuntoilu huoltaa kehoa ja mieltä sekä tukee paikallisten nuorten yleisurheiluharrastusta.

Voit olla mukana tapahtumassa kolmella tavalla; osallistujana, tukijana tai yritysten väliseen haastekilpailuun osallistujana. Osallistuja kerää yksityisiä tai yritys tukijoita, jotka sitoutuvat maksamaan sovitun summan Kunniakierrokseen osallistumisesta joko kierros- tai/ja kertamaksuna, minimi laskutettava summa on 15 €. Tapahtuma on tunnin mittainen, jonka aikana osallistuja kävelee, juoksee, hölkkää tai vaikkapa sauvakävelee itselleen sopivalta tuntuvan matkan urheilukentällä.

Palkitsemme kaikki yli 300 euroa keränneet.

 

VarkausPuolikas_logo.jpgyleisurheilukoulu.jpg juoksukoulu.jpg kunniakierros.jpg 

Yhteistyössä

   SE_Color_WebLogo_RGB.jpg    OP_Pohjois-Savo_4v_oikea.jpeg